Fællesantenne

Antenne/signalforsyningenOpbygning


Yousee er leverandøren, som forsyner foreningen med tv og radio signaler via hybridnettet. Forsyningen kommer via et antennekabel fra en hybridstation, der er placeret ved Greve svømmehal.

Antennekablet er forbundet til overordnet forstærkerstation, som er placeret ved fjernvarmeværket. Fra denne station udgår der antennekabler til underforstærkere, som er placeret på de enkelte veje – typisk en underforstærker pr. vej. Fra disse underforstærkere udgår der antennekabler til et antal fordelerbokse – typisk en fordelerboks pr. 2 ejendomme.


Ledningsnettet, med diverse forstærkere, betegnes af Yousee som: Programfordelingsanlægget.


TV- og radiosignalerne betegnes af Yousee som: Signaler fra Yousee´s kabel-TV-net.


Der blev i sin indgået kontrakt mellem KTAS og Grundejerforeningen om leje af programfordelingsanlægget og særskilt betaling for signalerne i 1993. Den enkelte grundejer kan vælge blandt de programpakker som Yousee udbyder, og kan endvidere opsige aftalen med Yousee og selv opsætte sin egen antenne - som ifølge deklarationerne ikke må være synlig udefra. Yousee Kabel TV kan kontaktes på telefon 80 80 40 40 eller www.yousee.dk


I skal være opmærksomme på, at fra oktober/november 2009 kan vi modtage mange nye digitalkanaler fra www.boxertv.dk med en almindelig lille udendørs eller indendørs antenne.

 

På Boxers hjemmeside er der en liste over godkendte TV, som skal være udstyret med en MPEG4 tuner og en kortlæser til afkodning af de kodede signaler. Alternativ kan man købe en MPEG4 digitalboks med kortlæser som kobles til det gamle TV via et scarkabel.


Til dem der fortsætter med at være tilkoblet på kabelnettet vil der ikke ske ændringer.